Zamieszczone przez winni77
Kupuję salonową OII FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez opcbrymarzZamieszczone przez karpecikJak nie mają na składzie to i tak poczekasz 1-2 miesiące.
Mi w Warszawie mówili ceny od 4.000 do 9.000 większe niż to co dal mi danielcio, a terminy dawali (w sierpniu) "koniec roku", "nie ma 1.4TSI teraz dostępnego - będzie po nowym roku", u danielcia ~6-8 tygodni i samochód odebrany.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez antassoWitam, 42,00 tys netto , wersja combi 1.6 mpi mint plus listewki w kolorze nadwozia, dywaniki, centralny z pilota, plus swing za 1200pln....
Co prawda jestem otwarty na propozycje ale na priv i w configuracji ambiente/elegance w 1.8TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opcbrymarzCo prawda jestem otwarty na propozycje ale na priv i w configuracji ambiente/elegance w 1.8TSI
I umów się gdzieś na jazdę próbną Octavią z DSG, to nic nie kosztuje ;-)- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opcbrymarzZamieszczone przez piotrek_osco byś poźniej nie kombinował.......odrazu zamawiaj ksenony
Komentarz
-
-
Tak jak mówi kolega, jak możesz to szarpnij się na oryginalne xenony.
Są rzeczy dokładalne i ciężko dokładalne. Dokładalne, hmm ciekawy wyraz.
Kiera to mały pikuś, a ori xenonki kosztują i pełny zestaw to sporo elementów.BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
-
Ja uwazam,ze zwykle lampy tez daja rade(nie wiem jak ksenony w OIIFL,na pewno sa lepsze ale te zwykle lampy naprawde dobrze swieca)wiec jak dla mnie nie ma sensu doplacac za ksenony.Radyjko kupilem swinga(chyba 1600zl) i wraz z dodatkowymi 4 glosnikami(400zl) uwazam,ze warto kupic bo dobrze gra i pokazuje czujniki cofania.Jesli bedziesz duzo uzywal zewnetrznego odtwarzacza mp3 mozesz pomyslec o wejsciu MDI(wtedy bedziesz mogl sterowac np Ipodem z radyjka i bedziesz widzial na ekranie nazwe utworu i wykonawcy).Columbus niby drozszy od Swinga tylko okolo 1400zl na allegro jednak nie kazdemu sie przyda(jesli ktos nie uzywa nawigacji to po co kupowac).Ja np jezdze roznymi samochodzami i wole miec nawigacje mobilna,przekladam do samochodu takiego jakim akurat jade,z tego co wiem Columbus nie obsluguje wszystkich map co jak dla mnie jest minusem.Ale jak masz szmal to wiadomo,ze Columbus jest najlepszy wsrod oryginalnych radyjek.Doloz sobie "cornery"i wg mnie oplaca sie dokupic pakiet "light assistant"za chyba 900zl(przyciemniane automatycznie lusterko wsteczne,czujnik deszczu i jeszcze pare milych udogodnien).No i rob jak pisza inni: POŚPIECH JEST ZŁYM DORADCĄ :x .Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanJa uwazam,ze zwykle lampy tez daja rade(nie wiem jak ksenony w OIIFL,na pewno sa lepsze ale te zwykle lampy naprawde dobrze swieca)wiec jak dla mnie nie ma sensu doplacac za ksenony.:diabelski_usmiech Ja ksenony dokładałem ale jak tylko bede zmieniał autko i finanse będą mi pozwalały kupić autko z ksenonami to to uczynie. Wolałbym na feldze stalowej.....z czasem bym uzbierał na aulufelgi....ale kseny odrazu fabryczne co by później nie kombinowac....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SkłodiChyba tym razem zrezygnuję z ksenonów
Zamieszczone przez piotrek_osfan napisał/a:
Ja uwazam,ze zwykle lampy tez daja rade(nie wiem jak ksenony w OIIFL,na pewno sa lepsze ale te zwykle lampy naprawde dobrze swieca)wiec jak dla mnie nie ma sensu doplacac za ksenony.
przejedź się autkiem na ksenonach to dojdziesz do wnisku, ze Twoje jakos nie chcą świecić.:diabelski_usmiech Ja ksenony dokładałem ale jak tylko bede zmieniał autko i finanse będą mi pozwalały kupić autko z ksenonami to to uczynie. Wolałbym na feldze stalowej.....z czasem bym uzbierał na aulufelgi....ale kseny odrazu fabryczne co by później nie kombinowac....
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Dyskusja nad ksenonami uważam, że trochę jałowa, bo jak dla mnie to powinno zależeć od potrzeb. Jeździłem autem z ksenonami już w życiu i ok w nocy było widać dużo więcej, ale jako że większość jednak poruszam się w ciągu dnia a wrzucono jeszcze światła do jazdy dziennej, to stwierdziłem że mi się to nie kalkuluje. Podobnie jak kolega fan, wolę parę innych rzeczy w środku mieć, niż ksenony.
Ale to oczywiście kwestia gustu i potrzeb.ORIGINAL GERMAN AUDI A6 C7 AVANT 3.0 TDI 313KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...168233#1168233
ORIGINAL GERMAN AUDI QUATTRO 2.2 200KM- http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...460025#1460025
ORIGINAL CZECH SKODA FABIA MONTE CARLO 1.2 TSI 105KM - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=906416#906416
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opcbrymarzW cenie (i to obniżonej) zaproponowali mi radio, alarm, lakier.
Obawiam się, że xenonów mi już nie uwzględnią.
[ Dodano: Wto 26 Sty, 10 09:52 ]
Zamieszczone przez FlameDyskusja nad ksenonami uważam, że trochę jałowa, bo jak dla mnie to powinno zależeć od potrzeb. Jeździłem autem z ksenonami już w życiu i ok w nocy było widać dużo więcej, ale jako że większość jednak poruszam się w ciągu dnia a wrzucono jeszcze światła do jazdy dziennej, to stwierdziłem że mi się to nie kalkuluje. Podobnie jak kolega fan, wolę parę innych rzeczy w środku mieć, niż ksenonyWiek: 26Zamieszczone przez Flamekwestia gustu i potrzebO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osprzejedź się autkiem na ksenonach to dojdziesz do wnisku, ze Twoje jakos nie chcą świecić.:diabelski_usmiech
mialem poprzedni samochod z ksenonami (accord) teraz jezdze sluzbowo hyundai sonata, a prywatnie OIIFL
sonata i octa bez ksenonow
jesli w hyundaju swiatla mogly by byc troche lepsze, to na swiatla w octavii nie moge narzekac
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldamksenony to podstawa. Różnica jest KOLOSALNA. Nie rozumiem jak ktoś tego nie widzi.
Komentarz
-
Komentarz